Diny’s Diner

Update 24 augustus 2022:

We zijn weer open! Vanaf zondag 28 augustus wordt om de twee weken een maaltijd geserveerd waar jullie kunnen bij aanschuiven. Voorlopig zijn jullie op de zondagen van 28 augustus, 11 en 25 september en 9 en 23 oktober welkom.

Diny’s Diner is één van de sociale eettafels van Stichting Onder Anderen en is gevestigd in Buurthuis Sterrenzicht op Keerkringplein 40, 3582PM Utrecht.

Onze sociale eettafels zijn plekken in de wijk waar je in een rustige en veilige sfeer een gezonde maaltijd kan eten. Bij ons eet je niet alléén, maar samen met de andere gasten en vrijwilligers. Bij ons éét je niet alleen, maar kun je ook bijpraten met wijkgenoten.

Kernwoorden:

• Ontmoetingsplek
  • Gezonde maaltijd
  • Huiselijke sfeer

We zijn om de twee weken op  zondag vanaf 17:30 open en om 18:00 serveren we een gezonde, heerlijke maaltijd: we serveren drie gangen (optioneel vega). De prijs is slechts 3,50 euro. Na de maaltijd bieden we je koffie of thee aan, met een koekje.

Je hoeft niet te reserveren.

Wist je dat Diny’s Diner op dinsdag 6 maart 2012 voor het eerst haar deuren opende? En op zondag op 20 mei 2012?